19 februari 2018Comments are off for this post.

We doen mee met Driving Dutch Design 18!

Driving Dutch Design (DDD) is een programma van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation dat talentvolle ontwerpers een jaar lang helpt en ondersteunt met verschillende masterclasses en samenwerkingen. Meer weten? We houden je op de hoogte!

14 februari 2018Comments are off for this post.

Nieuwe website in de lucht!

Afgelopen weken hebben we gewerkt aan onze nieuwe website. Er zijn nieuwe projecten toegevoegd, kijk maar eens bij Kaap Workout, Het Rad van Participatie of Jong Delfshaven.

12 februari 2018Comments are off for this post.

Bekijk de making of van de Magic Sword Box

Bekijk het hele project hier.

12 februari 2018Comments are off for this post.

Zoro Feigl in EF – Den Haag

"Zoro Feigl maakt bewegende kunstwerken. Zoals Poppy, een immens grote klaproos gemaakt van dekzijl die om zijn eigen centrum zwiert in een logge, maar toch ook elegante dans. Of Pressurizing, een installatie gemaakt van brandslangen die langzaam opblazen en weer leeglopen, als een rustig slapend beest. Wie de tijd neemt wordt beloond, want hoewel het werk er soms gevaarlijk en dreigend uitziet, is er gewaarwording; een moment van herkenning."

Nog t/m 11 maart 2018. Meer informatie: http://www.electriciteitsfabriek.nl/agenda/zoro-feigl

6 februari 2018Comments are off for this post.

Discomixer

Franse kunstenaar Benedetto Bufalino toverde een doodgewone betonmixer om in discomonster. Zo simpel, maar zo goed.

1 februari 2018Comments are off for this post.

Berkelselaan

Op de Berkelselaan in Rotterdam hebben we samen met de buurtbewoners een open-huis geplaatst. Dit open-huis kunnen buurtbewoners gebruiken voor barbecues, buitenfilms of feesten. Het idee is ontstaan vanuit de buurt, daarna uitgewerkt door een architect en vertaald en gebouwd door de Staalslagerij. Eind januari hebben we het frame geplaatst.

29 januari 2018Comments are off for this post.

We zijn verhuisd

Onze werkplaats blijft bestaan, maar we zijn met ons bureau verhuisd naar de Keilewerf 2. Dit is een verzamelgebouw gelegen in het Merwede 4 Haven gebied. Kom eens langs op de Keilestraat 5a!

Contact

info@staalslagerij.nl
Werkplaats:
Vierhavensstraat 56
3029 BG Rotterdam