Sarada Krishnan benoemd tot uitvoerend directeur van International Womens Coffee AllianceDaily Coffee News door Roast Magazine

IWCA uitvoerend directeur Sarada Krishnan. IWCA / Jamaican Women in Coffee (JWiC) foto.

De gedecoreerde koffiewetenschapper en de leider van de koffiesector Dr. Sarada Krishnan is benoemd tot uitvoerend directeur van de Internationale Women’s Coffee Alliance.

In deze rol zal Krishnan toezicht houden op IWCA-programma’s, fondsenwerving en evenementen, terwijl hij de strategische plannen en organisatorische groei voor de internationale non-profitorganisatie regisseert. Krishnan volgt voormalig IWCA-directeur Kellem Emanuelle op, die onlangs toetrad tot de staf van het handelsbedrijf voor groene koffie Duurzame oogst.

De IWCA, die werkt aan het opbouwen van netwerken en empowerment van vrouwen in de hele toeleveringsketen, terwijl het de verkoop van door haar leden verbouwde koffie promoot, heeft momenteel 27 landenafdelingen, waaronder recentelijk de Verenigde Staten.


Verwante lezing


Naast Krishans uitgebreide cv op het gebied van onderzoek naar koffiegenetica en tuinbouw, bezit de nieuwe IWCA-directeur ook koffieplantages in de Blue Mountains in Jamaica en was hij volgens de groep het oprichtende lid van de IWCA Jamaica-afdeling.

Krishnan, wiens doctoraatsfocus lag op genetica van wilde koffie in Madagascar, is momenteel directeur van tuinbouw en het Center for Global Initiatives aan de Denver Botanic Gardens.

Hier is Krishnan die een adres aflevert op de Strategie voor koffieconservering op de 2017 Re:co Symposium:

CreditSource link

Staalslagerij
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart