Buck Knives introduceert nieuwe EDC

Met een toewijding om de best presterende producten van compromisloze kwaliteit te leveren, is Buck Knives verheugd om de: 040 Begin. Een verdere versterking van een uitzonderlijke productklasse voor 2021, de introductie van deze gloednieuwe deelnemer aan het midden van het jaar 2021, zet Buck’s toewijding aan de beste waarde en vakmanschap in zijn klasse voort.

Met een S45VN Bos warmtebehandeld plat geslepen lemmet, ultragladde flipper met kogellagers, G10-topschaal en verwijderbare riemclip, tilt dit framelock-mes het alledaagse draagspel naar een hoger niveau. Met een 3 3/8 “droppoint-blad met een totale gesloten lengte van 4 7/8” en een Rockwell-hardheid van 59-61, is de Onset gebouwd voor de ontberingen van dagelijks gebruik, met superieure randbehoud en rotsvaste taaiheid.

De 040 Onset is ontwikkeld door Buck’s toewijding om hun EDC (everyday carry) line-up voortdurend uit te breiden en te verbeteren. Voortbouwend op bijna 120 jaar expertise in het maken van messen om producten te ontwikkelen en te optimaliseren, is de Onset Buck’s nieuwste EDC in een steeds groter wordende klasse die de vertrouwde naam Buck draagt.

“Buck’s erfenis van het maken van iconische producten, waarvan sommige meer dan een halve eeuw in continue productie zijn, maakt het gemakkelijk om te vergeten dat we een ultramoderne faciliteit hebben waarin we onze producten ontwerpen, ontwikkelen en testen”, zegt Chris Bourassa , Directeur Marketing en Productontwikkeling. “The Onset is een opwindende toevoeging aan onze dagelijkse carry-klasse met een materiaal en technische combinatie die moeilijk te verslaan is. Gebouwd, getest en verfijnd, elke met de hand geslepen en met de hand geslepen 040 Onset wordt met trots hier in Post Falls, Idaho gemaakt.”

Gemaakt in de VS en ondersteund door Buck’s compromisloze Forever Warranty, zal de Onset in augustus beschikbaar zijn. Adviesprijs: $ 180.

Buck Messen is een trouwe AKTI-supporter sinds 1998.

CreditSource link

Staalslagerij
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart