Column 15 verkent de zoete wetenschap van nitro in Williamsburg, VADaily Coffee News door Roast Magazine

De Column 15-branderij en bar in Williamsburg, Virginia. Alle afbeeldingen met dank aan Kolom 15.

Nitro koud brouwbedrijf Kolom 15 heeft zijn vlaggenschiplocatie in Williamsburg, Virginia geopend, waar alle elementen van het branden en produceren naast de coffeeshop worden getoond.

Ongeveer de helft van de 3.000 vierkante meter grote ruimte wordt ingenomen door de Column 15-bar en zitgedeeltes, van waaruit gasten de werking van de koude brouwapparatuur en een nieuwe Diedrich braadpan aan de andere kant. Voorafgaand aan de opening van de nieuwe branderij, deed Column 15 al het branden in een gedeelde branderij, gescheiden van de koude brouwactiviteiten.

Column 15 cold brew bar Diedrich koffiebrander

“Het is een geweldige manier om te beginnen met branden zonder de voorafgaande verplichting om dure apparatuur aan te schaffen,” vertelde Column 15 mede-eigenaar James Kroll aan Daily Coffee News, “maar werken vanuit meerdere faciliteiten en de productieschema’s van andere bedrijven moeten omzeilen, kan een enorm gedoe als je eenmaal echte groei begint te ervaren.”

Het industriële interieur wordt verzacht door potplanten en een loungehoek met pluche stoelen. Verwijzingen naar het merk, cafeïnemoleculen en het motto – “The Science of Good Coffee” – zijn te vinden in kolom 15, waarvan de naam verwijst naar de plaats van stikstof op het periodiek systeem der elementen.


Verwante lezing


“We wilden onze passie voor koffie en wetenschap weerspiegelen en de ruimte vullen met dezelfde gezellige maar unieke wendingen die je met onze producten kunt krijgen”, vertelde Column 15 Director of Operations Cassidy Eissing aan DCN.

Eissing en Kroll werden eerder deze maand vergezeld door groothandel en marktdirecteur Brittany Wyatt en mede-eigenaar Victoria Goldsby. Kroll zei dat het team binnenkort rondleidingen en openbare proeverijen kan aanbieden om gasten een dieper inzicht te geven in de koffieproductie.

kolom 15 eigenaren

Cassidy Eissing, Victoria Goldsby, James Kroll en Brittany Wyatt knippen het lint door voor de opening van Column 15 eerder deze maand.

Naast zijn kenmerkende koude nitro-brouwsel, bereidt Column 15 ook hete koffie en espressodranken in de nieuwe bar, terwijl hij zakken gebrande koffie aanbiedt.

“Er staat ons veel aan de horizon”, zei Goldsby tegen DCN. “Met onze nieuwe branderij en sterk verhoogde productiecapaciteit, kunnen we ons echt gaan concentreren op het uitbreiden van onze groothandelsproductie en distributie van kegged nitro cold brew, evenals gebrande koffie in het kustgebied van Virginia en Richmond.”

Kolom 15 cold brew bar 1

Column 15 Koffie is nu geopend om 701 €, Merrimac Trail in Williamsburg, Virginia.

CreditSource link

Staalslagerij
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0