Ontario Knife Company® Fat®-serie met TAK 2-mes

Ontario Knife Company® (OKC®), de bekroonde bestekmaker met een geschiedenis van meer dan 130 jaar in het maken van enkele van de beste messen op de markt, is trots om zijn populaire en duurzame RAT®-serie vaste messen uit te breiden met de introductie van de nieuwe TAK 2. Het TAK 2 vaststaande mes straalt comfort en betrouwbaarheid uit door een fosfaatgecoat, koolstofstalen lemmet te combineren met gestabiliseerde hardhouten handvatschalen, waardoor het het ultieme buitenmes is.

“Messen uit de OKC RAT-serie hebben een langdurige reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid, en de nieuwe TAK 2 maakt deze erfenis waar”, zegt Kenneth Trbovich, President en CEO van Ontario Knife Company. “We zijn enorm trots om de TAK 2 toe te voegen aan de RAT-reeks en zijn ervan overtuigd dat klanten dit het perfecte mes zullen vinden om mee naar buiten te gaan.”

OKC TAK 2

De TAK 2 heeft een totale lengte van 9,9 inch met een 4,2 inch lang 1075 fosfaatgecoate koolstofstalen mes met een volledig vlakke taper slijping voor uitstekende snij- en snijprecisie. Het prachtig ontworpen, met honinggoud gestabiliseerde hardhouten handvat is esthetisch een lust voor het oog en comfortabel in de hand tijdens gebruik en biedt een stevige grip. Laat je niet misleiden door zijn mooie uiterlijk, maar dit extreem sterke vaste mes kan bijna elke taak aan. Of je nu op het kamp bent of in het bos, dit is het mes dat je nodig hebt als je buitenshuis een mes nodig hebt.

Het in de VS gemaakte mes wordt geleverd met een hoogwaardige leren schede in zwarte riemlusstijl en heeft een verkoopprijs van $ 129,95.

Voor meer informatie bezoek www.ontarioknife.com. The Ontario Knife Company is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Servotronics, Inc. (NYSE MKT – SVT) en een trots lid van het Amerian Knife & Tool Institute, dat zitting heeft in de Board of Regents.

CreditSource link

Staalslagerij
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0