CRKT lanceert nieuwe Ken Onion Messen

CRKT is trots om drie nieuwe Ken Onion-messen te onthullen ter herdenking van de toevoeging van Assisted Opening aan hun assortiment voor 2021. Deze modellen zijn allemaal voorzien van Ken’s bekroonde Assisted Opening-mechanisme, dat een soepele, snelle bediening met één hand mogelijk maakt. Deze lancering markeert ook de terugkeer van Ken’s populaire Shenanigan-ontwerp weer in productie, met twee nieuwe Shenanigan-modellen die worden uitgebracht, naast een slank, slank draagontwerp voor elke dag, de Stylus ™. Ter gelegenheid van deze release organiseert CRKT een deelname om een ​​uniek mes van Ken Onion te winnen, die in de tweede helft van april zal worden gehouden.

CRKT-stylus

De Stylus™ is ontworpen om in elke zak te passen en is een vouwmes voor dagelijks gebruik met een slank, laag profiel van Ken Onion. Het beschikt over een Satin 3,18″ droppoint-stijl mes gemaakt van 12C27™ Sandvik. De kastanjebruine aluminium handgrepen zijn sterk, lichtgewicht en bieden een gestructureerde grip in de hand. De Stylus™ heeft ook een uitgesneden flipperopening, een voeringvergrendeling en een diep draagvak.

Alle Assisted Opening-modellen die in 2021 zijn uitgebracht, zijn ook voorzien van een IKBS™-scharniersysteem met kogellagers voor een supersoepele opening.

“Het neemt het Assisted Opening-mechanisme en verandert het in een Zwitsers horloge”, zegt Ken Onion over de toevoeging van IKBS™ aan Assisted Opening. “Je kunt alle verschillende evenwichtspunten voelen tijdens de cyclus van het blad. Het zorgt voor een veel pittigere, levendigere actie van het mes.”

Oorspronkelijk bijna tien jaar geleden uitgebracht, keert Ken Onion’s Shenanigan™-ontwerp terug naar de productielijn van CRKT, met twee nieuwe modellen. De Shenanigan™ is een vouwmes voor dagelijks gebruik in een werkhuis. Verkrijgbaar met zwarte of kastanjebruine, met glas versterkte nylon handgrepen, dit betrouwbare mes heeft een prominente flipper-opening, 3.35″ holgeslepen mes in een stonewash-afwerking, linerlock en IKBS™-scharniersysteem met kogellagers. Verkrijgbaar met Veff Serrations™ of in een effen rand.

Doe mee om kans te maken op een gepersonaliseerde Stylus™, handgemaakt door Ken Onion CRKT’s Instagram wedstrijd vanaf 16 april met de trekking op 26 april 2021.

CreditSource link

Staalslagerij
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0