Gun & Knife Show – TSAK Blog

Afgelopen weekend was de Gun & Knife Show in Fergus Falls, MN. Ik dacht, ik geef je een kleine follow-up. Ik miste het zien van veel bekende gezichten, maar was blij om degenen onder jullie te zien die het konden redden. Waarschijnlijk goed om mijn excuses aan te bieden aan degenen onder jullie die ik misschien niet achter je masker heb herkend (en dat waren er niet veel!)

De opkomst was uitstekend

Laat me eerst zeggen dat de menigte op zaterdag ongelooflijk was. Ze beperkten het aantal mensen dat tegelijk binnen kon komen en de wachtrij strekte zich uit tot aan de deur en door het blok. Het was waarschijnlijk 14:00 uur voordat de menigte begon te vertragen. In de tussentijd was er veel, en dan bedoel ik veel geld dat van eigenaar wisselde.

Het enthousiasme was net zo goed als elke wapen- en messhow die ik in een tijdje heb bijgewoond. Het aantal Covid-infecties is echt laag hoor en niemand leek er overdreven bezorgd over te zijn. Mensen waren blij om naar buiten te gaan.

Prijzen en beschikbaarheid

Ik heb het gehad over de hoge prijzen die we zien voor munitie. Er waren niet veel ‘deals’ te vinden als je op zoek was naar munitie en de grotere dealers boden niet veel hoop dat de situatie snel zou oplossen. Fabrikanten draaien op volle capaciteit en lopen niet voor op de vraagcurve. Op een gegeven moment was er enige hoop dat we eind 2021 de beschikbaarheid van munitie zouden zien verbeteren. Nu lijkt het erop dat de tekorten tot ver in 2022 zullen oplopen.

De wapenprijzen stegen. Vooral als je op zoek was naar verborgen handwapens. Van wat ik hoorde, onderhandelden mensen niet erg hard als ze vonden wat ze zochten. Ze waren gewoon blij om de deal te sluiten. Het probleem was om betaalbare munitie te vinden!

Dit alles wordt gevoed door een reeks nieuwe voorstellen voor wapenbeheersing die worden overwogen. Ik ben op de hoogte van 6 wetsvoorstellen die op dit moment zijn ingediend bij de House Judiciary Committee en natuurlijk hangt de dreiging van Executive Orders ook boven ons.

  • HR 30
  • HR 121
  • HR 125
  • HR 127
  • HR 130
  • HR 167

Verkoop van bijlen en messen

De verkoop van Ax & Knife was uitstekend. De eerste twee messen die ik verkocht, waren in totaal meer dan $ 700. High-end messen waren absoluut waar kopers naar op zoek waren op deze show. Tegen het einde van de show had ik, naast de verkoop van messen, 7 bijlen verkocht. Dit was pas de tweede show die ik had gedaan assen en de respons was geweldig. Mensen waren in staat om hun handen op de bijl te leggen en daadwerkelijk het verschil te zien in a $90 bijl en de grote doos bevat een bijl van $ 40. Er valt veel te zeggen voor het daadwerkelijk hanteren van een artikel voordat het wordt gekocht.

Ik heb al vaker gezegd dat het veel leuker is om items persoonlijk te verkopen dan op afstand of online. De mogelijkheid om een ​​voorwerp in iemands handen te leggen is zoveel effectiever dan het versturen van een foto.

Met een beetje geluk hoop ik op 10 en 11 april op de Sauk Centre, MN-show te staan. Dit zal worden gevolgd (hoop ik) door de Detroit Lakes, MN-show op 24 en 25 april. Tegen die tijd hopen we allemaal dat het virus op zijn laatste benen loopt en dat het leven voor de meesten van ons weer normaal zal worden.CreditSource link

Staalslagerij
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart