CRKT’s PANACHE ™ is AKTI 2021 Membership Knife

Panache – AKTI’s 2021-weggeefmes voor individueel lidmaatschap

We zijn verheugd om aan te kondigen dat CRKT genereus een limited edition Panache ™ heeft gedoneerd als het weggeefmes voor individuele leden voor 2021! Een gelukkig persoon die zich aansluit bij of zich verlengt als AKTI-lid (Ambassador-Yearly, Distinguished of Life) gedurende het jaar, doet mee aan de trekking om dit door Ken Onion ontworpen mes ter waarde van $ 295 te winnen. De editie is gelimiteerd tot 550 messen. De trekking van in aanmerking komende nieuwe en hernieuwde individuele leden zal plaatsvinden tijdens de SHOT Show 2022.

Word vandaag lid of verleng u vandaag nog voor uw kans om een ​​PANACHE ™ te bezitten

Een van de meest gerespecteerde mesontwerpers in de branche heeft een legendarische reputatie opgebouwd met intrigerende rondingen en een onberispelijke flow. Het Panache ™ -vouwmes voor dagelijks gebruik in beperkte oplage is een grimmige afwijking. Stealth-lijnen en uiterst precieze slijpaccenten en -punten kenmerken dit zeer exclusieve mes. Elk is afzonderlijk genummerd tot 550. Ze zullen niet lang meegaan.

  • Limited Edition individueel genummerd tot 550
  • Premium CTS® XHP Blade Steel
  • IKBS ™ met Flipper voor snelle opening
  • Titanium handgrepen met inleg van koolstofvezel

SPECIFICATIES

Mes lengte 3,68 ″ (93,40 mm)
Blade Edge Gewoon
Lemmet staal CTS-XHP
Blade afwerking Satijn
Dikte lemmet 0,15 ″ (3,78 mm)
Totale lengte 8,75 ″ (222,25 mm)
Gesloten lengte 5,05 ″ (128,19 mm)
Gewicht 5,80 oz. (164,43 g)
Handvat Handgreep – 6Al4V Ti; Inlay – zwarte koolstofvezel
Stijl Zakmes met ringslot

Amerikaans octrooi nr. 8.966.768

Zo’n Ken Onion-mes heb je nog nooit gezien. Een van de meest gerespecteerde mesontwerpers in de branche heeft een legendarische reputatie opgebouwd met intrigerende rondingen en een onberispelijke flow. Het Panache ™ -vouwmes voor dagelijks gebruik in beperkte oplage is een grimmige afwijking. Stealth-lijnen en uiterst precieze slijpaccenten en -punten kenmerken dit zeer exclusieve mes. Elk is afzonderlijk genummerd tot 550. Ze zullen niet lang meegaan.

Ken Onion heeft talloze industriebepalende messen uit zijn winkel in Kaneohe, Hawaii, gehaald. De Panache ™ is geen uitzondering. Geïnspireerd door stealth-bommenwerpers, greep Ken zijn liniaal en raakte de tekentafel om een ​​mes te maken dat wordt gedefinieerd door veeleisende lijnen.

Dit nieuwe ontwerp combineert een hoogwaardig CTS® XHP-gemodificeerd tanto-blad met een titanium handgreep versterkt met een gripvolle koolstofvezel inleg die niet in stijl of bruikbaar blijft. Het IKBS ™ kogelgelagerde draaipunt helpt het op hoge snelheid te starten en een frameslot houdt het veilig als je met je ellebogen diep in projecten zit.

Ken Onion introduceert zichzelf opnieuw als een legendarische ontwerper met de limited edition Panache ™.

LEVENSLANGE GARANTIE VAN CRKT.

Een heel speciale dank aan CRKT en het hele team voor deze waardevolle bijdrage aan een AKTI-lid!

Word vandaag lid of verleng u vandaag nog voor uw kans om een ​​PANACHE ™ te bezitten

CreditSource link

Staalslagerij
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0