Detroit Lakes Gun & Knife Show Follow Up

Nogmaals, als je de Detroit Lakes Gun & Knife-show hebt gemist, heb je een geweldige show gemist. Het is geen grote show, maar het werd goed bezocht en er werd veel gekocht, verkocht en gehandeld.

Bij elke show die ik het afgelopen jaar heb bijgewoond, is de belangstelling voor de bijlen die ik draag, toegenomen. De Detroit Lakes-show is de kleinste die ik heb bijgewoond, maar uiteindelijk behaalde ik het beste verkoopvolume tot nu toe. Eén persoon kocht in het weekend uiteindelijk 3 bijlen en ik had verschillende terugkerende klanten van eerdere shows. Het was leuk! De onderstaande foto is wat er zondag over was. Ik wou dat ik een kans had genomen nadat ik me op vrijdagavond had opgezet. Groot verschil!

Er is niet veel meer om mee naar huis te nemen.

Bijlen verkopen!

De verkoop van bijlen was geweldig, maar het was een strijd om meer voorraad binnen te halen. Ik heb de Adler Canoe Axes al meer dan een maand in backorder. Vanmorgen kreeg ik de bevestiging dat ze vanmiddag voor de deur zouden moeten staan. De populaire CS90 Cold Steel werpbijlen zijn voor altijd niet op voorraad geweest! Ik blijf mijn bestelling verhogen met Council Tool, maar het klinkt alsof eind mei of juni het beste scenario is voor bezorging. Hults Bruk is een andere belangrijke lijn die maar langzaam op zich laat wachten. Het is frustrerend als de verkopen traag verlopen, maar het is ronduit pijnlijk als mensen in de rij staan ​​met contant geld in de hand en je niet kunt leveren. Ik blijf hopen dat er ooit een gelukkig compromis kan komen, maar ik weet dat ik droom.

De verkoop van messen was sterk

De verkoop van messen was ook actief. Er zijn shows waarin alleen hoogwaardige messen worden verkocht en andere waar kopers op zoek lijken te zijn naar redelijk tot goedkopere messen. Afgelopen weekend leek iedereen weg te zijn. Een mix van $ 20- $ 200 + messen verliet de tafel.

Het was een gezellig weekend met een geweldige mix aan klanten. Het verkopen van producten is altijd het doel, maar op bezoek komen met oude en nieuwe klanten is leuk. Nog beter is het om een ​​praatje te maken met jongeren die interesse tonen in messen en schieten. Breng wat tijd door met ze te praten en hun enthousiasme kan een glimlach op je gezicht toveren. De shows zijn veel werk, maar ze zijn de moeite waard om te horen wat er aan de hand is en om input van de consument te krijgen. Online verkopen zijn geweldig, maar ze zullen nooit de persoonlijke interactie verslaan die je op een show krijgt.CreditSource link

Staalslagerij
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart